Lămpile de mare Post & lampă de catarg ridicat

Lămpile de mare Post & înalt catarg lampă: Mare Post lămpi, numit, de asemenea, mare lampă Post, mare Polul lampă, mare Polul strada lampa, înalt iluminat Polul, înalt catarg lampă, mare stalp de iluminat, catarg de mare sistem de iluminat

Detalii produs

Yangzhou Bright solare solutii Co, Ltd este una dintre lider lămpile de mare post China & înalt catarg lampă de producători şi furnizori, şi ca o companie profesionala, avem propria noastră fabrică de producţie, care este capabil să producă cele mai bune şi cele mai noi mare post lămpi & înalt catarg produse de lampă, bine ati venit la buy sau en-gros de produse de la noi.

Lămpile de mare Post & înalt catarg lampă:
Mare Post lămpi, numit, de asemenea, mare lampă Post, mare Polul lampă, mare Polul strada lampa, înalt iluminat Polul, înalt catarg lampă, mare stalp de iluminat, catarg de mare sistem de iluminat, lumini peste cap; În aer liber panouri larg utilizate în aeroport, port, plaza, Stadionul, pătrat, staţia de autostrada, strada drumul, etc

Inclusiv:
Plaza catarg înalt iluminat; Parcul mare stalp iluminat; Aeroportul catarg înalt iluminat; Andocare mare stalp de iluminat; Autostrada catarg înalt iluminat; Stadioane catarg înalt iluminat; Depozitare-curte mare stalp iluminat; Pasaj suprateran catarg înalt iluminat; Catarg ridicat plante industriale de iluminat; Taxă-staţia catarg înalt iluminat.

Pol de catarg ridicat BRHPL-A1

Pol de catarg ridicat BRHPL-A2

Materiale de testare pentru lămpile de mare Post & înalt catarg lampă:
1. toate materialele noastre sunt achizitionate de la fabrica de celebrul moara pentru a asigura calitatea.
2.A moara certificat eliberat de la fabrica de moara cu ștampila și semnătura trebuie să fie furnizate înainte de a Descarca materialul în fabrica noastră, altfel avem motivele noastre să refuze materialul.
3. înainte de producerea, toate materialele trebuie să treacă analizei chimice şi fizice pentru a se asigura că acestea au îndeplinesc puterea solicitate şi componente.

Testarea inclusiv:
1. materialul de testare; 2. forma de testare; 3. testarea după galvanizare; 4. la rupere de testare;
5. Armatura de verificare

Noi fabricarea de înaltă stalp iluminat polonezi cu înălţimea de 12M - 50M
Aici mai multe puncte pentru a clar:

Înălțime

La 12M la 50M

Costum pentru

Aeroport, port, plaza, Stadionul, pătrat, staţia de autostrada, strada drumul, etc

Forma

Rotunde, multi-piramidal, forma de coloana, poligonale sau conic

Materialul

Q345B/A572, minimă de curgere > = 345n/mm2
Q235B/A36, minimă de curgere > = 235n/mm2

Torrance de dimensiune

+- 2%

Sursa de iluminat

400 W-5000 W sodiu de înaltă presiune de inundaţii lumina, lumina extensie: până la 30 000 m²/100W-250W LED

Placa de lumina

Figura de selecţie diferite, material cu cadru de galvanizare otel baie fierbinte

Sistem de ridicare

Stivuitor fix în interior a pol cu ridicare viteza 3 ~ 5 metri pe minut Equippede; furnică feromagnetism frână şi rupe-dispozitiv de dovada, operarea manuală aplicate sub puterea tăiate

Dispozitiv de control electrice aparat

Caseta electrice aparat pentru a Cala de pol, operațiunea de ridicare ar putea fi 5 metri de Polul prin fir. Control timp si lumina de control ar putea fi echipate pentru a realiza modul de încărcare completă de iluminat şi modul de iluminare parte

Tratament de suprafață

Zincata următoarele ASTM A 123, puterea din poliester de culoare sau orice alte standard de client necesare.

Comun de polonezi

Introduceţi modul, flansa interioara modul, modul comun în faţă.

Design de pol

Împotriva cutremur de grad 8

Viteza vântului

160 km/ora

Sudare

Noi a trecut testarea defect. Sudare dublă interne şi externe face sudarea în formă

Grosimea

6 mm la 30 mm

Procesul de producţie

Test→Cutting→Molding de materie primă sau îndoire →Welding (longitudinală) →Dimension verify→Flangewelding→Hole →Calibration →Deburr →Galvanization sau praf de acoperire, Painting→Recalibration→Thread→Packaging de foraj

Pachete

Polii noastre ca de obicei acoperă Mat sau paie balot la partea de sus şi de jos, oricum, de asemenea, pot urma de client necesare

Sistem de ridicare pentru lampa catarg ridicat
Blocare butoi cu montaj interior categorie dulapul este montat la un inferioară a ansamblului de scripete mast-top. În plus, toate cablurile din oţel sunt expuse şi nu mai eficient protejate.
Prinde in mecanismul fixat pe brate directie este capabil de a elibera tulpina pe cabluri din otel cand în poziţia de funcţionare. Procesul de latching pe şi în afara este stabil şi fără vibraţii. Barei de protecţie este proiectat pe astru fixare pe perete pentru a evita daune directe între catarg-sus de asamblare şi ridicarea astru fixare pe perete.
Dispozitivul de nivelare pentru consola suport astru este uşor de operat şi convenabil de a ajusta nivelul.
Speciale concepute roşu steag indicator evidente de efecte vizuale şi reflectă situaţia reală a prinde in exploatarea.

Mare Post lămpi de aplicare:

Plaza mare stalp de iluminat
Aeroportul mare stalp de iluminat
Autostrada mare stalp de iluminat
Depozitare-curte mare stalp de iluminat
Catarg ridicat plante industriale de iluminat

Parcul mare stalp de iluminat
Catarg înalt iluminat de andocare
Stadioane mare stalp de iluminat
Pasaj suprateran mare stalp de iluminat
Taxă-Gara mare stalp iluminat

Producătoare de capacitate: în termen de 30 de zile pentru 30 catarg înalt iluminat polonezi la primirea de plată
Ambalare:
Bec impachetari pentru catarg înalt poli, cutii individuale pentru lămpile de iluminat şi de control echipamente, etc. Un HP de 40' încarcă 7-20M/6-25M/lumini de catarg ridicat 5-30M/4-35M.

Ce luminos catarg ridicat solare lampi
Servicii one-stop
Puteţi găsi soluţii pentru aproape toate iluminatului la noi, ca iluminat stradal, iluminat pătrat, peisaj de iluminat, iluminat de trafic şi comerciale de iluminat şi aşa mai departe.
Sistem de producţie integrate pe verticală
Vă veţi bucura produs de înaltă calitate cu preţ rentabil la noi, deoarece noi fabricarea de cele mai multe dintre principalele componente de sursa de LED, lumina de fixare, panou solar, Polul şi chiar pictura pulbere pentru a controla costurile şi calitatea.
+ 10 ani de experienţă de fabricaţie
Din 1997, am început fabricarea iluminat stradal. + 10 ani experienţe au fost o asigurare convingătoare pentru noi pentru a oferi produse fiabile.
Fabrica de profesionist cu complet facilitate
Avem o fabrica de profesionist pentru a produce pol de oţel şi mare post. Am de asemenea, echipat cu producţie completă şi echipamente de testare, cum ar fi otel Pole fier de maşină, maşină de Spray, presiune maşină, integrarea sfera, iluminat simulând maşină şi meteo-capacitatea de maşini de testare, etc. .
Experimentat echipa de inginerie
Noastre 10 echipa de ingineri experimentati pot ghida în străinătate cumpărători site-ul de lucru.
Servicii de înalt nivel echipa de vanzari
Vânzările noastre toate sub bună pregătire şi poate da cele mai bune servicii pentru a salva timp şi de a face dumneavoastră de lucru mai eficienta.

Serviciile noastre:
1. să răspundă cererii în 24 de ore lucratoare.
2. cu experienţă personalul răspunde la toate întrebările în fluent limba engleză.
3. personalizate de design este disponibilă. OEM & ODM sunt binevenite.
4. exclusivă şi unică soluţie pot fi furnizate clientului nostru bine instruit şi profesionale ingineri şi personalul.
5. speciale reducere şi protecţia de vânzări sunt furnizate la distribuitorul nostru.
6. profesionale fabrică: Suntem producător care specializată în producerea de toate tipurile de stalpi din otel pentru mai mult de 10 ani, pret rezonabil cu bună calitate.
7. exemplu: Ne puteţi trimite afară eșantion pentru test într-o săptămână în cazul în care cantitatea comenzii este suficient de mare. Dar taxele de expediere, de obicei, este platit de partea ta, taxele vor fi revenit atunci când avem ordinii formala.
8. ca un vanzator cinstit, vom folosi întotdeauna superioara materiei prime, avansat maşini, tehnicieni calificaţi să asigure produsele noastre pentru a fi terminat în înaltă calitate şi stabil caracteristică. Bine aţi venit să ne contactaţi sau vizitaţi companiei noastre.

Poli de putere noastre polonezi din oţel, oţel, poli de putere din oţel stâlpi, poli de energie electrică, poli de putere, putere distributie echipamente polonezi, transmiterea energiei electrice & poli de distribuţie din oţel, fierbinte-baie-galvanizat otel polonezi, poli de lampă, drumul polonezi, stalpi iluminat stradal, poli de lampă strada, solare lămpile de stradă din oţel polonezi, poli de lampă înalt catarg, poli de lampă de drum, stalpi iluminat stradal, otel post, strada stalpi, stalpi iluminat , catarg înalt iluminat otel poli & Turnul rotund & pătrat iluminat polonezi cu dublu braţul sau un singur braţ de otel. Stalpi din inox, pavilion catarg inox pol, aluminiu strada poli de lumina, trafic poli de iluminat din oţel, telecomunicaţii turn polonezi, placă, sunt făcute de laminate la cald din oţel bobina, procesul ca placa de tăiere, îndoire, formarea, sudarea automată, detaliaþi găuri, verificarea calității înainte de baie galvanizat, cald zincat sau praf de acoperire, verificarea calității finale în funcţie de client necesare.

Stimate domn sau Manager de cumpărare,
Multumesc pentru timpul citind site-ul nostru mare Post lămpi cu atenţie, dacă aveţi propriul design sau cerințe detaliate, Pls trimite mail la sales@brsolar.net şi spuneţi-ne dumneavoastră cantitatea dorită.
Vă mulţumim din nou pentru timpul acordat şi sperăm afaceri împreună pentru o mare pieţele de înaltă lumini de Post.

Anchetă