Litiu baterie solară lumini de strada

Litiu baterie Solar strada lumini. Litiu baterie solară lumini de strada, numit Li-ion Solar strada lumini, litiu Solar strada lumini, Li-ion baterie solară lumini de strada. Avantaj al crina

Detalii produs

Yangzhou Bright solare solutii Co, Ltd este una dintre lider China litiu baterie solar strada lumini producători şi furnizori, şi ca o companie profesionala, avem propria noastră fabrică de producţie, care este capabil să producă cele mai bune şi cele mai noi litiu baterie solara strada lumini produse, bine ati venit la buy sau en-gros de produse de la noi.

Litiu baterie Solar strada lumini.
Litiu baterie solară lumini de strada, numit Li-ion Solar strada lumini, litiu Solar strada lumini, Li-ion baterie solară lumini de strada.

Profita de litiu baterie solară lumini de strada:
A.) Design bun. Este o lumina solara strada, combinând panoului PV cu baterii cu litiu. Energie electrică este generată de energia solară panouri PV solare de înaltă eficienţă şi stocate în baterii litiu ataşat la partea din spate a panoului. Acest lucru poate fi apoi folosite pentru luminile de înaltă luminozitate LED de alimentare pentru aproximativ 12 ore în noapte * intunecat vreme de 3-4 zile.
B.) Reduce impactul asupra mediului prin utilizarea de baterii cu litiu
Spre deosebire de modele comune care necesare baterii separat, instalată plumb, litiu lumina solara strada este mic şi rafinat, şi design fără plumb reduce impactul asupra mediului.
C.) Panouri solare, baterii cu litiu şi LED lămpi sunt mici de întreţinere şi au o viaţă lungă de funcţionare
Spre deosebire de modele comune care utilizează baterii plumb-acid, noul model este mai ecologic. Rata de încărcare şi de descărcare de gestiune de bateriile litiu este, de asemenea, 1,5 ori baterii plumb acid, permiţându-vă să folosiţi energia mai eficient.
Operare durata de viata a bateriei litiu sursa de alimentare este de peste 10 ani * 4, reducerea întreţinere costă, un astfel de schimb de baterie, posibil. Durata de viaţă operaţională a panoului solar este peste 20 de ani, şi LED lumini 80000 de ore, în cazul în care timp de 12 ore pe zi la 100% de evaluare, de aproximativ 18 de ani.

Aplicaţiile majore de litiu baterie solară lumini de strada.
Litiu baterie solara strada lumina este potrivit pentru utilizare în şcoli, parcurile, străzile, autostrada, ferma, peisajul, gradina, în jurul casei şi facilităţi publice în aer liber

Unele modele de litiu baterie solară lumini de strada.

Nume: Litiu Solar strada lumini
Model: Cristian-L1A
Proiectat de putere: 30W-120W

Nume: Litiu Solar strada lumini
Model: Cristian-N5
Proiectat de putere: 30W-120W

Nume: Litiu Solar strada lumini
Model: Cristian-N3
Proiectat de putere: 30W-120W

Nume: Litiu Solar strada lumini
Model: Cristian-N6
Proiectat de putere: 30W-120W

Nume: Litiu Solar strada lumini
Model: BRT-A1
Proiectat de putere: 30W-120W

Nume: Litiu Solar strada lumini
Model: BRT-A3
Proiectat de putere: 30W-120W

Stimate domn sau Manager de cumpărare,
Multumesc pentru timpul citind noastre baterie de litiu solar strada lumini cu atenţie, dacă aveţi propriul design sau cerințe detaliate, ne puteti trimite e-mail.
De asemenea, dacă nu ştiţi de design, ne puteţi spune condiţiile de drum, ca drum lungimea, lăţimea drumului, câte benzi? Este folosit pentru a lumina drumul mare oraş sau lumina drumul mic rural? Astfel încât să putem proiecta pentru tine.
De asemenea, ar trebui să spun ne ce oras esti, astfel încât să putem verifica condiţiile solare şi vreme înainte de a face desene sau modele.
Pls a trimite poştă la sales@brsolar.net
Vă mulţumim din nou pentru timpul acordat şi sperăm afaceri împreună pentru o piaţă mare de litiu baterie solară lumini de strada.

Anchetă