Acasă > Cultura & News > Conţinut

Val de reabilitare LED Street lumina globale regiuni

Aug 04, 2015

Strada LED lumina val aducere în regiunile globală, în timp ce în ultimii ani, conceptul smart city, precum şi politicile conexe pentru a promova "mare cool" lampă inteligent va apărea în principalele oraşe.

Hangzhou inteligent Streetlight ştiri ceva timp în urmă a stârnit interes public. Management urban în Hangzhou Huang Gu Hill Road nu de xixi campusul Universităţii Zhejiang integrat inteligent Streetlight proiect pilot, scopul este de a obţine oraşului Streetlight inteligenta Chengguan distribuirea uniformă a importante noduri de Internet din lucruri. Ambele întâlni oameni pe drumul beneficiază de internet Wi-fi, telefon mobil, bază de încărcare are nevoie şi atinge a controlul efectul de iluminare, este cel mai bun din ambele lumi.

În afară de Hangzhou inteligent stradal pompos, multe oraşe au fost implementarea sistemelor inteligente de iluminat stradal. Tianjin planuri de a transforma lampa de mercur sub presiune mare, şi de a promova dezvoltarea de iluminare verde a oraşului. De asemenea, va fi construit în ţară să ia conducerea în felinar centrul inteligent de monitorizare, şi linii speciale pentru strada lumina de control şi controlate de timp cu o combinaţie de metode de control, pe baza răsăritul şi apusul soarelui ori captare în timp real în aer liber iluminare modificări, trimis automat porniţi lumina, atunci când ajunge la instrucţiunile stabilite de Lux.

Internet de lucruri, Internet + a introdus conceptul de conceptul de inteligente oraş plin, în prezent, a mai mult de 500 de oraşe din China la Smart City pilot, planurile de a investi peste un trilion. Lumini de strada inteligente pentru o primă clasă soldaţi construi oraşul inteligente, cererea cea mai urgentă.

Între timp, Philips, iluminat general (GE) şi alte tradiţionale internă întreprinderile de frunte în lămpile de stradă tradiţionale sau iluminat gigant, va activa la dezvoltarea de lumini inteligente. Iluminat inteligent ca o nişă profitabilă tehnologie, ia pe aceeaşi stradă cu mare Maori, a fost fără sudură "dubla profitul" combinaţie. "Toate unităţile de afaceri, societatea are înalţi lideri cred că de iluminat în această oportunitate este se potrivesc de cel mai înalt, pentru că oraşul are un număr mare de lumini de strada, Smart City, dacă lămpile sunt conectate la internet, fiecare fiecare stâlp de lumină va deveni platforma de reţea inteligentă de date, formând o reţea strada." Chen Han, General Manager de iluminat GE în China a spus. GE de iluminat şi GE ca un întreg în dezvoltarea viitoare a companiei, se concentreze pe lumini inteligente de strada va fi transformat într-o companie de smart platformă.