Acasă > Cultura & News > Conţinut

Cum solare se muta intr-un oras?

Aug 04, 2015

În prezent, solare construirea integrat utilizare termică solară Intreprindere este plasat în faţa numeroase să trăiască prin intermediul. Nu o fac, înseamnă că companiile vor pierde iniţiativa în viitor de piaţă concurenţa. Face, se confruntă de producătorii trecerea la un integrator de sistem în mlaştina.

În acest an, multe interne solar de apa incalzitor de afaceri un pic deprimat: efect de politica rural slăbeşte, cererea de pe piaţă, slabă concurenţă, cu care se confruntă tranziţie urbană în zonele rurale, se bazează pe piaţa rurale şi umed a supravieţuit la sfârşitul zilei.

Politica de suport este treptat în creştere

În ţara în planul de dezvoltare pe termen mediu şi pe termen lung pentru energie regenerabilă, identificarea obiectivelor care se concentreze pe dezvoltarea utilizării termice solare în oraşul promovarea integrării solare arhitectura, proiect de încălzire solară a apei şi construcţia de solare de încălzire şi răcire proiect demonstrativ. În zonele rurale şi oraşele mici pentru a promova incalzitor solar de apa uz casnic, maşini de gătit solare şi solare. Până în 2020, Naţional de căldură zona colectarea de până la 300 de milioane de metri pătraţi de incalzitoarelor solare de apa si alte utilizare termice solare, capacitate anuală de energie alternativă de 60 de milioane de tone de cărbune standard.

În ultimii ani, Ministerul de locuinţe, Ministerul Finanţelor despre surse de energie regenerabile, Act prezentat proiectul "energie regenerabilă demonstraţie de constructii", pentru a încuraja și promova publice locale în construirea un design omogen, planificarea cererii de sisteme termice solare. Liang Junqiang spune "Doisprezece-cinci" perioadă, statul pentru construirea de dezvoltare a energiei solare integrate va creşte, de asemenea, intensitatea de politicile de promovare, la proiectul de demonstraţie iniţială a arătat county rurale şi alte zone ale oraşului în timpul procesul de upgrade, şi s-ar extinde în continuare numărul de model de oraşe. ”

Sparge prin gândire tradiţionale

În acest an, guvernul Central va fi de construit în ţară anul acesta la 10 milioane de unităţi de locuinţe publice în următorii 5 ani pentru a construi proiecte urbane cu venituri mici locuinţe la 36 milioane de unităţi. Lansarea acestei politici, amestecând din nou fierbinte clădire integrat solare termice întreprinderilor autohtone pentru a participa la dezvoltarea de entuziasm şi motivaţie. Linuo Paradigma, soare, ploaie şi alte companii sunt, de asemenea, clar că posibilitatea de a profita de locuinţe la preţuri accesibile, promovare cereri constructii-integrat.

Dezvoltarea viitoare a companiilor solare trebuie să fie "cerere-condus, din punct de vedere al întreprinderilor de dezvoltare constructii si imobiliare pentru a rezolva cu apă fierbinte, şi să le furnizeze autentic de nevoia de sistem de soluţii şi servicii." Pentru a rupe gâtuire curent restrictioneaza clădire integrat cerere termice solare.