Acasă > Cultura & News > Conţinut

Strada solare LED lumini va înlocui AC lumini LED Street

Aug 04, 2015

Acum poate au foarte puţini oameni îndoiesc avantajele de iluminat LED strada în raport cu lampa HPS. Cu toate acestea, este regretabil că cele mai multe dintre lămpile LED încă folosit AC puternic cină, AC circuite pe de o parte lumină tehnologie este deja foarte matur şi solare lămpile de stradă sunt mulţi factori nesigur, pe de altă parte principala cauză a fost investitia initiala este prea mare să ignore multe avantaje de energie solară.

Cunoscut solare-unul dintre cel mai important avantaj este că este o inepuizabilă şi regenerabile curate! Se va rezolva problema încălzirii pământ! Acesta va înlocui în cele din urmă toate de energie!

Alternativ LED lumini solare lumini LED-uri?

Dar într-adevăr nevoie pentru a înlocui toate energie cu energie solară este încă o sarcină dificilă şi pe termen lung, deşi solare energie peste tot, totuşi colecţia sa are nevoie de unele zona de expunere. Desert este locaţia cea mai ideală, dar pe distanţe lungi de transport şi distribuţie va consuma o cantitate mare de scumpe sârmă din cupru, doar valoarea lângă oraşele deşert pentru a încerca. În timp ce în zonele dens populate din oraşele mari este foarte dificil de a găsi un astfel de locatii deschise gol. Limitat de condiţiile economice în zonele rurale, şi sunt puţin probabil să acum pe scară largă. Orice lucruri noi este cel mai bun pentru a începe de tinkering, şi utilizarea de "homegrown" abordare, iluminat stradal este una dintre cele mai bune prima solare proiectul pilot. În plus, energie conservarea și emisie reducerea trebuie să fie susţinut de către guvern, chiar ca Germania ca subvenţii guvernamentale pentru a vinde. Din fericire, strada proiect este proiectul guvernului, se face de licitare guvernul. Factorii de decizie politica Guvernului trebuie să înţeleagă în mod clar, este sigur să înlocuiţi lampa sodiu inalta presiune, în acelaşi timp, solare lampă LED Street este sigur pentru a înlocui AC putere LED lumini LED lămpi.