Acasă > Cultura & News > Conţinut

Inovaţia tehnologică pentru a accelera modernizarea industriei solare termice

Aug 04, 2015

Industria solare termice astăzi se poate spune că au experimentat "de la apa calda la căldură", "de la comercial la industrial", "împrăştiate la integrarea" de progresul tehnologic. Inovatii tehnice şi progrese în următorii câţiva ani, industria solară termică are deja "temperatură înaltă", "utilizarea energiei industriale" la "solare construirea integrarea" condiţii de modernizare industrială.

Umple 150 ℃ temperatură tehnologia

În secolul XXI, China a intrat o perioadă de dezvoltare rapidă, companii mari a apărut odată în staking, scăzut preţul concurenţei a ciclului de industrie, care rezultă în înainte de temperatura din aplicatii solare toate opresc la nivelul fierbinte. Până în 2010, 150 ℃ temperatură districtul tehnologie vid solare pahar plin cu vid stabilit ţeavă şi vid tub set fierbinte dispozitiv de disponibile, doar reale realizate are solare cerere la cald la căldură de schimbare, deschis are încălzire solară refrigerare şi desalinizarea apei de mare, şi industriale şi agricole cu fierbinte, mai multe domeniul de aplicare, în o singură căzut năpusti a devenit solare fierbinte folosind oferă o cea mai importantă de piatră de hotar--nu numai poate fierbinte , poate, de asemenea, eficiente produse alimentare.

De fapt, în părţile de bază de colectori de vid tub "la putere", incalzitor solar de apa experienţă colectori de vid tub CPC-U si Titan "Titan de aur" de acoperire tipică a perioadei de tranziţie. Linuo Grupa dezvoltat cu succes CPC-U colectori de vid tub până la 120 ℃ apa calda nu doar pus un inginerie de apă caldă solare pe scară largă, va combustibil temperatura setată termala tehnologice s-a născut.

Sistemele de încălzire integrat industriale de energie

Epoca de emisii reduse de carbon, a devenit unul dintre punctele focale de energie de economisire, construirea de eficienţă energetică, conservarea energiei industriale este reducerea emisiilor de economisire a energiei naţionale o prioritate de top. Consumul total de energie în consumul de energie industriale ocupă întreaga societate 70% din fundal, cererea industriei solare de energie termică este o prioritate de top şi industriale de căldură concentrat pe realitatea de 80-250 ℃ solare companii înainte de o furtună.

În ciuda dificultăţilor, temperatura de CPC-ul bazat pe tehnologia energiei solare, integrat cu cazan nou sistem cu un sistem de cazan solare de încălzire a fost dezvoltat cu succes conform planificării. Acest set integrat de sistem termodinamic pe baza temperaturii în zona fierbinte de 5200 mp, salvarea 1156 tone de cărbune standard, emisiile de dioxid de carbon 3005 tone, completat schimbări fundamentale în industria de energie solară din rezidenţiale la industrial.

Split-perfectă combinaţie de tehnologie şi arhitectura

Comparativ cu etapele cercetării tehnologia energiei solare de căldură utilizare, "construirea" este muiată în procesul de întreaga dezvoltare. Mulţi ani în urmă, Incalzitoare de apa rămâne doar în faza de civili, mai mult decât a rezolva tulburare cauzată de instalarea energiei solare disputele de proprietate, diversitate arhitecturală dar şi mai mare de apă incalzitor cerinţele de afaceri.