Acasă > Cultura & News > Conţinut

Lume dezvoltat cele mai de succes de mare putere LED lampă strada

Aug 04, 2015

Conduc întreprinderi din industria de iluminat, China Shi se Fute din nou realizat un progres tehnologic major, dezvoltat cu succes o putere 480W putere LED Street lămpii în lume, capturarea de mare putere şi luminozitate înaltă lumină care emit diode (LED) îndeplinește cerințele de iluminat rutier lung necucerit pe această problemă internaţională.

Este raportat că, în comparaţie cu convenţionale de iluminat, LED iluminat cu economie de energie mediu protecţie superioară, cunoscut ca "secolul 21 noua sursă de lumină", de asemenea, de planul nostru "Unsprezece-cinci" ca proiectele prioritare din sectorul energetic. Shi Fute dezvoltarea în lume Shang majoritatea puterea de LED Street, este în absorbţia internaţionale sfat tehnologie pe bază de dezvoltare independentă Shang şi în, lampă unică putere poate ajunge 480W, efect maxim de lumina poate ajunge 84lm/W, produse noi sunt utilizate brevet lumina gestionare dispozitiv şi distribuţie lumină proiectare, strada face iluminat regionale forma regulilor, ca grade uniformă , şi eficiente inhiba strălucirea luminii, în timp ce a mai mare de ia lumina eficienţă, complet întâlni rutiere moderne de design de iluminat de cerinţe. Trei-cavitate structura tehnologia si produsul cererea de brevet, în lampa LED lumină şi circuit de control LED foloseşte propriul sigiliu-exploataţie cavitatea, sursă de lumină LED şi circuit de conducere fără a creşte distanţa dintre transfer de căldură în cazul nu direct, îmbunătăţit stabilitatea circuitului, iar în continuare creşte durata de viaţă a lămpilor. Se înţelege că istoria Ford pe producerea de LED-240W şi LED-480W Street, şi efecte de iluminare de lumina si umbra peste 400W, 800W înaltă presiune de sodiu lămpi.

Shi Fute putere mare LED Street lampă lumina Statele Unite alb-lumină LED CREE compania chips-uri, care a condus cea mai mare eficienta luminii produse de sursa de lumină a depăşit de 84lm/W, şi au costurile de producţie scăzută, stabilitatea de performanţă, de piaţă deschisă, eficientă, de economisire a energiei, lungă de viaţă, index de redare culoare bun, sursa de lumina rece, avantajele ecologice, conceput pentru a înlocui tradiţionale de surse de lumină, cum ar fi HPS are avantaje evidente.

Potrivit Shi Fute marca Director de introducere, dus viaţa de o lampă de stradă obişnuită 4 ori, strada LED lămpi în ultimii 12 ani fără schimbarea. În plus, LED lampa pe cel mai mare avantaj constă în provincie. Dacă drumul national secundar condus mai presus de toate luminile, atunci când puteţi economisi consumul de energie electrică aproape un an 5 miliarde-kilowaţi. Conversie este de a salva 2 milioane de tone de cărbune standard, reducerea CO2 emisiile de 1 milion de tone, reducerea emisiilor de SO2 de 43000 de tone, LED lampa de tehnologie, economice, sociale şi de mediu beneficii va fi crescut şi a devenit mai semnificative.