Acasă > Cultura & News > Conţinut

Zimbabwe: Solar Street Lights Baterii Furt de întârziere de instalare.

Zimbabwe: Solar Street Lights Baterii Furt de întârziere de instalare.


Furtul continuu al bateriilor cu lămpi solare a întârziat instalarea luminilor solare de-a lungul Drumului aeroportului din Harare, pe măsură ce suntem în districtul central de afaceri (CBD), a declarat un oficial al consiliului.

Cu toate acestea, procesul de instalare a început după ce Harare City Council a instituit măsuri de protecție a bateriilor.

Purtătorul de cuvânt al Consiliului municipal din Harare, dl Michael Chideme, a declarat că autoritatea a pierdut 52 de baterii din furt, determinând consiliul să elimine toate cele 588 de baterii solare de-a lungul Drumului Aeroport ca o măsură pentru a le asigura.

"Am fost retrași de furt, motiv pentru care am scos toate bateriile de la lumina soarelui stradal de-a lungul Drumului Aeroportului.

"Putem spune în mod sigur că am reconstruit cutii de baterii pentru a vă asigura că bateriile sunt sigure și securizate de hoți și vandali", a spus dl Chideme.

El a spus că luminile solare de stradă, în special cele de-a lungul Drumului Aeroportului, nu au fost la par în ceea ce privește calitatea lor, din cauza inundațiilor din sistemul de drenaj care au afectat locurile de instalare și umiditate printre alte probleme.

Cum de a rezolva problema furtului pentru Zimbabwe Solar Street Lights:
Zimbabwe Solar Street Lights
Producător profesionist pentru lumini solare stradale, popular pentru mai mult de 80 de țări.
Bine ați venit ancheta dvs.