Billboard în aer liber

Billboard în aer liber: Panouri în aer liber sunt ţesute în tesatura de noastre de zi cu zi viaţa, şi 4/5 oameni anunţ panouri şi 71% cred că panourile sunt foarte eficiente la a le atinge cu anunţ

Detalii produs

Yangzhou Bright solare solutii Co, Ltd este una dintre lider China exterior panou producători şi furnizori, şi ca o companie profesionala, avem propria noastră fabrică de producţie, care este capabil să producă produse mai bune si mai nou panou în aer liber, bine ai venit să cumpere sau cu ridicata cu produse la noi.

Billboard în aer liber:
Panouri în aer liber sunt ţesute în tesatura de noastre de zi cu zi viaţa, şi 4/5 oameni anunţ panouri şi 71% cred că panourile sunt foarte eficiente la a le atinge cu mesaje de publicitate atunci când conduce.
Oamenii cu maşina să lucreze şi să petreacă o medie de 10 ore în maşinile lor în fiecare săptămână. Panouri pot livra niveluri foarte ridicate de la distanţă şi frecvenţă pentru o campanie; peste autostrada, autostrăzi, arteră majoră în suburbii şi CBD, etc
Atât de multe mare companie ca să cheltui bani pe panouri pentru a promova numele lor, şi putem vedea aceste panouri peste tot.

Panourile noastre inclusiv:
Două părţi panouri; Trei panouri de părţi; Panouri solare

Avantajele BR solare marcat Billboard în aer liber:
1. şapte ani de experienţă, calitate garantata. Tot din oţel structura garanţii 10 ani de viaţă şi rezistă viteza vântului la 150KM/H, ajutorul Material Standard ca pe GB, şi trebuie să îndeplinească Local vreme Conditions
2. formatul în aer liber este complet proiectate şi fabricate în mod de modulare, cu bolţ mingea grila structura; Care permite flexibilitatea de producţie, simplu Transport şi depozitare şi mai uşor de asamblare.
3. suntem cu puternice capabilităţi care se ocupă de toate tipurile de otel panou pentru a satisface cererea dumneavoastră.
4. ghid de instalare, avem propriile noastre lucrătorilor de instalare, astfel încât puteţi servi pentru clienţii noştri mai bine.

Dacă doriţi să faceţi o cumpărare, vă rugăm să ne contactaţi.

Unele fotografii de Billboard în aer liber când producătoare

Stimate domn sau Manager de cumpărare,
Multumesc pentru timpul citind cu atenţie site-ul nostru în aer liber Billboard, dacă aveţi propriul design sau cerințe detaliate, Pls trimite mail la sales@brsolar.net şi spuneţi-ne dumneavoastră cantitatea dorită.
Vă mulţumim din nou pentru timpul acordat şi sperăm afaceri împreună pentru o mare pieţele în aer liber panou.

Anchetă